zondag 6 november 2011

GESLAAGDE AVOND BLUESROUTE GOES

BIEZELINGE – De sfeer zat er tijdens de 18de editie van de Bluesroute in Goes goed in. Vrijdag 14 Oktober 2011 zetten bands van over heel de wereld vijftien Goese cafés op zijn kop. Tot in de late uurtjes kon er genoten worden van live muziek. De entreeprijs bedroeg €13,00 bij aankomst of €10,00 in de voorverkoop.
Het Ierse Albatross, die speciaal voor deze gelegenheid weer bij elkaar kwam, mocht de openingsact voor zijn rekening nemen. Deze begon om half negen in theater ’t Beest. De eer om de spits af te bijten ging echter naar Shotgun en Little Boy. Zij traden om 17:00 op in Heartbreak café. Afsluiter van de geslaagde avond was de band The Blue Clay.
Deelnemende cafés waren ’t Beest, Heartbreak café, De Pompe, De Snor, Jack’s, De Vrijbuiter, Eric’s bar, De Kookclub,  Clochard, d’Anvers, New Inn, Baarends, Pubbels, Time Out en Pake Snake. Met één kaartje hadden bezoekers toegang tot alle cafés. De optredens vonden achtereenvolgend in de verschillende kroegen plaats, zodat er voor de liefhebbers niets te missen viel.
De Bluesroute liet zien hoe divers Bluesmuziek eigenlijk kan zijn. Allerlei kanten van het genre werden vertegenwoordigd door de zestien bands. Doordat de organisators de acts ogenschijnlijk hebben uitgekozen op doelgroep van alle cafégangers, was er voor iedereen wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten